Probewassingwinkel

Osmose apparaat voor glazenwasser

Een osmose apparaat is een echte toevoeging voor een glazenwasser. Hiermee is het mogelijk om leidingwater na te zuiveren, waardoor er osmosewater ontstaat. Dit is puur water dat na verdamping geen vlekken achterlaat op uw ramen. Dit is per definitie schoner dan de klassieke wasmethode, waardoor u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. In het aanbod van Pro Bewassingwinkel vindt u verschillende systemen, met ieder eigen kwaliteiten.

Bekijk onze glasbewassing producten Bekijk onze schoonmaak producten

Efficiënt osmose apparaat voor iedere glazenwasser

In leidingwater en regenwater zitten vaak mineralen en zouten. Als uw ramen hiermee worden schoongemaakt, blijven deze vaak achter op de ramen als het water opdroogt. U kent ze wel, de bekende kringetjes na een heftige regenbui. Is dit iets dat u wilt voorkomen? Dan is een osmose apparaat een goede oplossing voor iedere glazenwasser. Wilt u weten welk osmose systeem het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Combineer uw apparaat met een telescoopsteel

Voor een perfect resultaat combineert u uw osmose apparaat met een kwalitatieve telescoopsteel. Ook deze vindt u in het assortiment van Pro Bewassingwinkel. Wilt u een osmose apparaat en telescoopsteel voor een glazenwasser online bestellen? Plaats het gewenste product in uw winkelwagen, vul uw gegevens in, betaal en rond de bestelling af. Bij vragen bereikt u ons op +31 (0)70 2111777.

Ook interessant

Osmose water kopen | Professionele glazenwasser spullen | Professionele raamwisser
Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux