Probewassingwinkel

Glazenwasser groothandel

Als glazenwasser is het fijn als u bij één groothandel al uw inkopen doet. Dit is de reden dat Pro Bewassingwinkel u een ruim assortiment aanbiedt. Of u nu borstels, inwashoezen of sponzen en doeken nodig heeft, u vindt het gegarandeerd. Bent u op zoek naar een specifiek product voor uw onderneming? Laat het ons weten en wij helpen u graag.

Bekijk onze glasbewassing producten Bekijk onze schoonmaak producten

Bestel als glazenwasser al uw producten in onze groothandel

Welke producten van onze groothandel heeft u nodig voor uw beroep als glazenwasser? Kiest u voor stevige rubberen handschoenen? Of heeft u hogedrukreinigers nodig? Alle producten zijn gepresenteerd in een handig overzicht, waardoor u snel vindt wat u zoekt. Als u een product heeft gevonden dat u nodig heeft voor uw onderneming, bestelt u deze heel eenvoudig online. U plaatst het in uw winkelwagen, betaalt met een van de betaalmethoden en rondt uw bestelling af.

Ontvang meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over een bepaald product? Of heeft u onlangs een bestelling gedaan en wilt u hiervan de status weten? In onze groothandel helpen we iedere glazenwasser graag. Voor al uw vragen en voor meer informatie belt u naar +31 (0)70 2111777 of vult u het contactformulier op de website in. Als u voor dit laatste heeft gekozen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook interessant

Glazenwasser set kopen | Glazenwasser telescoopsteel | Groothandel schoonmaakartikelen
Magento Appliance - Powered by TurnKey Linux